GigglePEDIA GigglePEDIA is the retailer of largest funny articles on the Internet - for free! We found some of the funny articles do not fall within the catgory of jokes or funny stories, so we created a separate section for them. Every article in this section is funny and your challenge is to find one that giggles you the most, and send to someone who can share the laughter with you!
Index:    a  b  c  d  e  f  g  h  i  j  k  l  m  n  o  p  q  r  s  t  u  v  w  x  y  z  1  2  3  4  5  6  7  8  9 
 last >>   next >     Page 364/1301     < prev   << first 
10 most stupid questions .. people aks in obvious situation.........

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?
Answer:-Dont you know, I sell tickets in black over here..

2 . In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

Sponsored Link

   10 most stupid questions ..

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:-
Why, why him, of all people.
Answer:-Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:-No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:-Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:-
Is the guy you're marrying good?
Answer:-No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping....you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!!



Do you know you can Create Your Own Funny Story in 2 seconds?
Sponsored Link

 Email This Page   last >>   next >     Page 364/1301     < prev   << first 
Post Your Comments
Characters left

  15 minus 2 ?      
Designed at: SoftRoo